Vatten och avloppsstammar byttes 1999, yttertaket renoverades så sent som 2006 och hissarna 2003. En ny sopsug installerades 2008. 2016 gjordes piskbalkongen om till en trevlig yta att umgås på och samma år renoverades ytskikten i hissarna. Bostadsrättsföreningen Södersols hus är ett mycket välhållet och omhändertaget sådant och den långsiktiga planen är att konstant göra mindre förbättringar på huset.

_JOW2895Huset på Rutger Fuchsgatan 9 och 11, har 69 lägenheter med en snittstorlek om 35 kvadratmeter fördelat på ettor och tvåor.

En övervägande del av lägenheterna har en förförande utsikt över Globen och trots de små ytorna har lägenheterna ett fantastiskt ljusinsläpp även på de lägre belägna våningarna. Vid försäljning har mäklare påpekat ljuset och utsikten jämte läget och det befriande i att ha en stadsbalkong att sitta på.

”Centralt läge ett stenkast från; Skanstulls affärsgalleria Ringen, t-bana, SoFo:s och Nytorgets puls samt Årstavikens, Blecktornsparkens och Vitabergsparkens lugn”, som det lite poetiskt skrevs i en bostadsannons.

Bostadsrättsföreningen Södersols lägenheter är ”compact living” på allvar och när det är som bäst.